ODGOVORI NA POGOSTA VPRAŠANJA

Imate vprašanje? Morda smo pa nanj že odgovorili.

Spodaj najdete odgovore na nekaj najbolj pogostih vprašanj. Če imate kako dodatno vprašanje nam ga prosim posredujte na mail in v najkrajšem možnem času vam podamo odgovor. Če imate raje pogovor nas pokličite.

Za začetek izpolnite kontaktni obrazec za »neobvezno povpraševanje«. S tem nam sporočite, da si želite svojo bio ozimnico in pomagali vam bomo ugotoviti, ali so naši izdelki za vas prava izbira. Obrazec najdete tukaj…

Bio ozimnico za vašo družino naročite vsako pomlad. Če prejemate naša obvestila, vas bomo obvestili, ko odpremo možnost naročanja. Če ne prejemate obvestil, se naročite na prejemanje. Veliko koristnih informacij boste prejeli. Količine izdelkov, ki jih lahko pripravimo so omejene.

Izdelke vam dostavimo na vaš izbrani naslov v jeseni, takrat ko so vsi izdelki katere ste naročili pripravljeni. O dostavi vas pravočasno obvestimo.

Izdelke plačate ob vašem naročilu spomladi.

Možno je plačilo po predračunu ter PayPal (kreditna katica). Če izberete plačilo po predračunu na e-mail dobite predračun in ga poravnate do datuma zapadlosti.

Brez skrbi. Če je zaradi višje sile vaš pridelek v celoti uničen, vam ne moremo zagotoviti naročenih izdelkov. V tem primeru vas o tem obvestimo in vam denar vrnemo na račun iz katerega je bilo opravljeno plačilo.

Na srečo ne. V dvanajstih letih, odkar odgovornim ljudem pripravljamo ozimnico po naročilu, nam je narava še vedno podarila dovolj pridelkov. Tako so do zdaj vse naše stranke jeseni prejele spomladi naročene izdelke.

Lahko! Ob naročilu vpišite podatke podjetja, na katerega želite, da se glasi račun.

Izbirate lahko med jabolčnim kisom in naravnim alkoholnim kisom. Jabolčni kis ima poseben, močnejši okus. Če jabolčnega kisa ne uporabljate in ga niste vajeni, vam okus izdelkov v jabolčnem kisu ne bo ustrezal. Naravni alkoholni kis nima posebnega okusa, zato v izdelkih prevladuje okus po zelenjavi. Tega okusa je vajenih največ ljudi, zato ta kis odgovarja večini.

Na voljo imate dve velikosti. Večji kozarec 680g je kozarec običajne velikosti. Po domače mu pravimo litrski kozarec. Manjši kozarec volumna 340 g je polovička večjega kozarca. Pri izbiri velikosti kozarca upoštevajte količino zelenjave, ki jo porabite naenkrat.

Povprečna štiričlanska družina porabi od 30-40 kozarcev na letni ravni. Če želite še kak izdelek podariti, je potrebno večje naročilo, drugače vam bo zmanjkalo izdelkov.

V enem kartonu je 6 kozarcev iste zelenjave vložene v isti kis in ista velikost kozarca. Torej če naročite en karton KUMAR velikosti 680g v JABOLČNEM KISU, dobite v tem kartonu šest kozarcev KUMAR velikosti 680g vloženih v JABOLČNI KIS.

To pa ni možno. V kartonu je 6 kozarcev iste zelenjave, vložene v isti kis in ista velikost kozarca.