POSKRBITE ZASE

V življenju ste veliko ustvarili. Veliko dajete drugim. Kaj pa sebi?

Obdarujte se. Nagradite se. Vsak dan se spomnite, kako dragoceni in pomembni ste. Povejte si to na mnogo načinov.

Moja Biodežela - izdelki

Se spominjate, kako ste se igrali, ko ste bili otroci? Bili ste popolnoma prisotni, v svoji igri, v svojem delu. Tu in zdaj. Uživali ste v svojem ustvarjanju in napredovanju. Znali ste se pohvaliti. In vsak dan je bil čudovito doživetje, poln do roba.

Z leti to usahne. Lotevamo se vse večjih izzivov in vse večjih projektov, kjer smo z glavo v prihodnosti. In sčasoma, po delčkih, izgubljamo sebe. Ne opazimo več svojega napredka. Vse manjkrat si vzamemo čas, da bi se ozrli na svoje uspehe. Da bi v njih uživali in se nagradili. Za nameček postanemo prepričani, da nam drugi preprečujejo, da bi bili srečni in zadovoljni. Počasi pozabljamo, kdo smo, kaj smo hoteli in kaj je naš cilj.

Takrat se velja ustaviti. Nič nam ne bo ušlo, najpomembnejše je vedno z nami – mi. Če se tega ne zavemo, če ne poskrbimo zase, potem sčasoma ne bomo mogli poskrbeti za nikogar in nič.

POVEJTE SI, DA STE EDINSTVENI

Ne moremo spreminjati drugih in njihovega ravnanja. Lahko pa izbiramo svoje odzive nanj. Mi se odločimo, ali se bomo jezili, žalostili, gojili užaljenost ali celo bolečine in bolezni. Lahko pa izberemo sprejemanje, mirno govorjenje, smeh ali umik, dokler ne razmislimo.

Šele ko se zavemo, da sami izbiramo svoja ravnanja – tudi svoje misli in občutke – se zavemo svoje moči. Nič več ni pomembno, kaj drugi mislijo o nas. Izgine strah, da nismo dovolj dobri. Izgine skrb, da moramo ugajati. Začnemo se zavedati svoje edinstvenosti.

Z zavedanjem, da resnično sami odločamo o sebi, vzamemo vajeti svojega življenja v lastne roke.

Ker berete te vrstice, se tega že zavedate. Izbrali ste, da ste začeli razmišljati o tem, kaj jeste in kaj hočete. Izbrali ste, da hočete poskrbeti za svoje telo in zase. V življenju ste se že velikokrat dobro odločili. Pokažite si, da se cenite.

BREZPLAČNA E-KNJIGA!

V knjigi vam razkrivamo skrivnosti klasične in ekološke pridelave, zakaj bi morali vedeti, kako je bila gnojena vaša zelenjava in še mnogo več. Prejeli boste informacije, ki bi jih moral poznati vsakdo, ki s svojim zdravjem misli resno.

ZDRAVJE JE KLJUČNEGA POMENA TUDI ZA USPEH V ŽIVLJENJU.

NAGRADITE SE

Moja Biodežela - izdelki

Nagradite se za svoje dobre odločitve. Naredite si življenje lepo. Narava vam želi dati svoje obilje. S hvaležnostjo vzemite, kar vam podarja.

Vsak dan vam podarja hrano. S tem kar kupujemo, soustvarjamo svet. Odločanje za s kemikalijami gojeno zelenjavo spodbuja samo še več tovrstnega gojenja. Lahko pa naročite, da na očiščenem koščku prleške zemlje posadimo zelenjavo prav za vas. Negovali, pobirali in pripravljali jo bomo popolnoma naravno in brez kemikalij, z mislijo na vas. Kot bi to storila vaša babica ali nekdo, ki hoče, da vam je lepo. Pukšičevi to hočemo. Vsak kozarček vas bo spomnil, da ste dragoceni in pomembni.

Z naročilom v Moji Biodeželi boste lahko uživali tudi v zavesti, da ste naredili nekaj dobrega za okolje. Saj ste naročili, da delček zemlje obdelujejo brez strupov in s spoštovanjem.

KAKO DO MOJE OZIMNICE?

OBDARUJTE SE. NAGRADITE SE. 

Prepričajte se ZAKAJ je naša ročno vložena bio ozimnica prava izbira.