BREZPLAČEN WEBINAR

»RESNICA O HRANI«

Kaj morate nujno vedeti o hrani, če želite biti zdravi?

TOREK, 28.1.2020 ob 19.30 uri

Zagotovo si želite zdravja. In vemo, da je za zdravje zelo pomembna tudi naša hrana. Žal danes niso vsa živila, ki jih najdemo na policah v trgovinah varna in zdrava. Kako prepoznati razlike med tistimi, ki podpirajo naše zdravje in tistimi, za katere je bolje, da se jih izogibamo?

zdrava hrana

Na webinarju boste zvedeli:

  • Zakaj je danes večina hrane pridelana na ne-naraven način?

  • Kdaj in zakaj je pridelava hrane zašla na kriva pota?

  • Zakaj nekatere rastline zbolevajo, druge pa ostajajo čvrstega zdravja?

  • Zakaj je lahko eno jabolko zdravo, drugo pa pomeni tveganje za vaše zdravje? In enako velja za zelenjavo.

  • Pet šokantnih resnic o tem, kako sistem za varovanje zdravja ljudi igra loterijo z vašim zdravjem.

  • Vzgoja rastlin z energijskimi pristopi – energijo srca

  • Kaj lahko naredite, da bo tveganje za vaše zdravje minimalno?

Dragocene informacije, ki jih boste prejeli bodo osnova za dvig kakovosti vašega življenja. Po tem webinarju boste drugače gledali na hrano in na življenje nasploh.

Za prijavo na webinar izpolnite spodnji obrazec!

Strinjam se splošnimi pogoji poslovanja in politiko varstva osebnih podatkov!

Vaš gostitelj in predavatelj bo Zvonko Pukšič!

Zvonko je ekološki kmet in predavatelj. Pred več kot 20. leti se mu je kot konvencionalnemu kmetu ob uporabi strupov zastavilo vprašanje, ali je ta hrana, ki jo škropi z mnogimi strupi na koncu res zdrava in varna za ljudi, ki jo kupijo. In se je iz lastne radovednosti lotil osebne raziskave, ki je trajala eno leto. Zanimalo ga je, kdo izda dovoljenje za strupe, ki se uporabljajo v kmetijstvu, kako je preverjena vsaka aktivna snov, preden jo kmetje lahko kupijo in uporabijo, ali so raziskani medsebojni vplivi vseh kemikalij, s katerimi se škropijo rastline in jih lahko zaužijete pri enem kosilu.

Ko je poiskal vse odgovore, je bil milo rečeno presenečen. Ugotovil je namreč, da je uporaba strupov pri pridelavi rastlin ena sama loterija z zdravjem ljudi. Na osnovi tega spoznanja je takoj prenehal s klasičnim kmetovanjem in kmetijo preusmeril v ekološko. Že od takrat širi resnico o hrani med kupce hrane in kmete.