Gojenje zelenjave se začne pri semenih. Kvaliteta semen je ključnega pomena za zdrave, odporne in čvrste rastline. Semen za zelenjavo v Moji biodeželi ne pridelujemo sami. Tako smo se odločili. Včasih v življenju spoznaš, da ne moreš delati vsega. Kupujemo jih tam, kjer se semenarstvu res sto odstotno posvečajo.

Ampak, pred setvijo jih še energijsko obogatimo. V piramidi.

Piramida je geometrijska oblika, ki ima sposobnost zbiranja in usmerjanja življenjske energije. Znanstveniki so s poskusi ugotovili, da se življenjska energija v piramidi na nek način zbere ali zgosti. Če sem iskren, nisem raziskoval podrobnosti. Osebno mi je dovolj informacija, da ima energija v piramidi pozitiven vpliv. S poskusi je bilo dokazano, da živila, ki jih postavimo v piramido, ostanejo veliko dlje sveža. Da se procesi staranja ali kvarjenja enostavno upočasnijo. Če se pod piramido postavi voda, se njena struktura spremeni. Popravi. To so ugotovili z meritvami.

Pri nas smo sprejeli odločitev, da bomo naredili čisto vse, kar je v naši moči, da izboljšamo kakovost pridelkov. Zato semena pred setvijo izpostavimo energiji piramide.